divendres, 9 de febrer de 2018

Passeig de Gourmets, 3-8 Març, Passeig de Gràcia.

Del 8 al 18 de març arriba Passeig de Gourmets, el primer festival gastronòmic de Passeig de Gràcia. Durant deu dies, la avinguda i els carrers adjacents, oferiran diferents propostes dels 20 restaurants participants més destacats de la zona. El festival gira entorn a quatre activitats: la Ruta de Platets, 12 variats platets per 7€; els Menús degustació, diferents propostes que oscil·laran entre els 40 y 55 €; la Cuina a quatre mans, irrepetibles vetllades gastronòmiques gràcies a les parelles de xefs estrellats que uniran el seu talent i experiència només per una nit; i els Showcookings, tots ells gratuïts, de la mà d’alguns dels xefs més coneguts de Barcelona. Totes les activitats es podran gaudir amb cervesa Damm, vins de la Familia Torres i cava Gramona.

Totes les activitats, plats, horaris i preus es poden consultar al web del festival: www.passeigdegourmets.com.
A la primera edició de Passeig de Gourmets participen 20 restaurants: Hotel Alma (Restaurante Jardín del Alma), Bocagrande, Cafè de la Pedrera, Hotel Casa Fuster (Galaxó), Hotel Claris (La Terraza del Claris), Farga Diagonal, La Vinoteca Torres, Majestic Hotel & Spa (Restaurant del Majestic), Hotel Mandarin Oriental Barcelona (Moments, Blanc y Banker’s Bar), Monument Hotel (Restaurant Lasarte y Restaurant Oria), Mordisco, Hotel Omm (Roca Moo y Roca Bar), El Principal de l’Eixample, Solomillo, Hotel The One Barcelona (Somni Restaurant & Coctelería) i Tragaluz.
Font: Mahala  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada