divendres, 9 de febrer de 2018

Fira Vellaterra, Fira internacional del vi natural


Per a tots el amants de les amines biògenes (histamina, cadaverina, putrescina, tiramina…) Brettanomyces, oxidacions, volàtils i defectes en general, teniu una cita ineludible per aconseguir una cefalàlgia memorable quan us lleveu l’endemà.
Aquest proper dilluns 12/2 s’obren les portes de Vellaterra a les 12h al vestíbul de l’Estació del Nord de Barcelona, on distribuïdors, hostalers i públic en general puguin degustar els vins i productes de la fira.
Podreu degustar vins de més de 80 viticultors (de Catalunya, resta d’Espanya, França, Itàlia i Àustria) que viatjaran fins a Barcelona per a aquesta ocasió única.
Coneixereu, i tastareu vins naturals, biodinàmics i artesanals (sense manipulació química, respectant el medi ambient i amb tot el gust del territori). A més, podreu tastar olis (AOVE), cafès, pans, i les millors cerveses i sakes artesanals.
Alhora quatre dels millors restaurants de Barcelona estaran presents amb exclusius fingerfoods i platerets preparats per l’ocasió: Xemei, Casa Xica, Gresca, Tossal Gros, La Zorra Sitges. Preu unitari dels platerets: 5€
Distribuïdors i professionals dels sector hauran de registrar-se per guardar copa i el públic general interessat podrà adquirir l’entrada el mateix dia de la fira a les taquilles per només 15€ (el preu de la copa de tast té un preu de 2€ que es reintegrarà si es retorna).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada